11 d’octubre de 2004

e s t à
B u s h
e n d o l l a t?

El tema del moment. En aquesta foto, del primer debat amb en Kerry, s'aprecia un "bony" sospitós a l'esquena del Bush.

Aixó ha generat una gran discusió, que va començar a la web salon.com, on es deia:

"El president no porta braguer, que es sàpiga, i segur que no va embenat. Era el bony sota la seva americana un receptor amagat pel qual algú del seu equip l'anava apuntant qüestions al president, mitjançant un auricular dissimulat? Explica el dispositiu perquè el president, normalment més dret que una branca d'avellaner, semblava una mica geperut durant bona part del debat?"

Per suposat, ja s'ha creat un lloc sobre el tema: isbushwired.com

----------------------------------------------------------------------

Is Bush wired?

The president is not known to wear a back brace, and it's safe to say he wasn't packing. So was the bulge under his well-tailored jacket a hidden receiver, picking up transmissions from someone offstage feeding the president answers through a hidden earpiece? Did the device explain why the normally ramrod-straight president seemed hunched over during much of the debate?
-----------------------------------------------------------------------
¿Está Bush enchufado?

El presidente no lleva braguero, que se sepa, y seguro que no va vendado ¿Era el bulto bajo su chaqueta un receptor oculto a través del cual alguien de su equipo iba apuntando cuestiones al presidente, vía un auricular oculto? ¿Explica el dispositivo porqué el presidente, normalmente tieso como un palo, parecía un poco jorobado durante gran parte del debate?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada