7 de febrer de 2007

Oferta de places per treballar a Brians II

Ràdio Martorell 100.3 fm

07/02/2007

Demà dijous 8 de febrer es farà una sessió per informar els veïns de Martorell de l’oferta de places públiques que s’oferiran en el nou mòdul penitenciari de Brians que és previst que comenci a funcionar aquesta primavera. La sessió informativa es farà aquest dijous a les 7 de la tarda a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Segons ens ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació del’Ajuntament de Martorell, Antoni Mantis, l’oferta de places és molt amplia i es necessiten des d’administratius a personal docent, entre altres. A la sessió de demà, es donarà informació de com accedir a les places.

Mantis diu que les persones que no puguin assistir a l’acte informatiu de demà, trobaran tota la informació a la borsa de treball de l’Ajuntament de Martorell que es troba a Ca n’Oliveras.

Degut a la massificació que viu la presó Model de Barcelona, el departament de Justícia ha fixat el mes de juny com la data definitiva per començar els trasllats que permetin solucionar la situació. Aquesta peculiar operació es podrà dur a terme gràcies a la inauguració del centre penitenciari de Brians II, a Sant Esteve Sesrovires, que es farà just abans de l'inici de l'estiu. La nova presó tindrà una capacitat per a 1.500 reclusos i s'omplirà amb els interns de la Model que ja compleixen condemna i amb reclusos procedents del mòdul cinquè de Brians I. Dels interns que hi ha ara tancats a la presó Model, 1.026 són penats que ja compleixen condemna i 1.072 són preventius que estan a l'espera de ser jutjats. Seran el primer grup de reclusos els que marxaran cap a les noves instal·lacions de Sant Esteve Sesrovires. Però no seran els únics que seran traslladats, un altre grup serà mogut, l’any vinent, fins el centre penitenciari dels Lledoners, que es construeix al municipi bagenc de Sant Joan de Vilatorrada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada