28 de febrer de 2007

Noves al·legacions a la remodelació de la NII

Ràdio Martorell 100.3 fm

28/02/2007


Satisfacció de l’Associació de Botiguers del Centre Comercial La Vila després de l’acte que ahir van celebrar a la Casa de Cultura. Recordem que ahir al vespre van fer una jornada de reflexió, debat i participació on els botiguers associats van explicar les al·legacions que aquesta entitat ha presentat al Projecte de Reforma de la NII al seu pas per La Vila. La sessió de treball es va desenvolupar amb molta intensitat i els assistents es van emportar un dossier amb tota la informació tècnica de les al·legacions presentades. El resultat es que, segons ha explicat la presidenta de l’Associació de Botiguers de La Vila, la Maria Angels Faneca, aquest matí alguns dels assistents ja han fet arribar al·legacions a l’associació.

Durant la sessió d’ahir al vespre es van lliurar als assistents els informes tècnics de les al·legacions, elaborats per l'arquitecte martorellenc, Albert Bargués i el Gerent del Centre Comercial, Antoni Pascual. Una de les principals inquietuts és si realment el carrer de Llosellas es convertirà en zona de vianants i els efectes negatius que això pot ocasionar alhora d’accedir a La Vila.

La presidenta de l’Associació de Botiguers del Centre Comercial La Vila ha volgut deixar clar que estan molt contents amb el projecte de remodelació de l’antiga nacional II però l’únic que pretenen és reflexionar i debatre sobre uns fets que afectaran i molt al centre històric de Martorell, a tota La Vila i als veïns.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de Martorell es desmenteix que el carrer de Llosellas es tanqui a la circulació de vehicles. El regidor de Comerç del consistori local, Antoni Mantis ha indicat que l’únic que es vol fer és donar prioritat als vianants.

Les al·legacions que els botiguers recolliran aquests dies es tornaran a presentar a l’Ajuntament. Mantis ha assegurat que s’estudiaran.

Totes les persones interessades en presentar al·legacions al projecte de remodelació de l’antiga nacional II en el tram de La Vila, poden fer-ho arribar a l’associació de botiguers del barri, ja que l’entitat comercial es compromet fer-ho arribar a l’ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada