27 de gener del 2004

primeros puestos buscadores

L a 
w e b
d e
M a r i a n o


Curiosa, la història de marianorajoy.com.

Si anem a l'arxiu d'Internet, a www.archive.org, i busquem la història de www.marianorajoy.com, trobem coses MOLT curioses.

* Al maig i juny de 2002, contenia la web de... BATASUNA!

* A l'abril de 2003, la web de... NO A LA GUERRA!

* Al juny del 2003, ja estava en venda, i la referència era l'email javier336@terra.es

I durant el mes de gener de 2004, apareix amb el famós missatge insultant ("Hola, soy el cerdo de mariano... si me quieres escribir, ya sabes: cerdo@marianorajoy.com"). Aquesta no està recollida a www.archive.org.

A data d'avui, torna a estar en venda.

En aquest enllaç trobem més info sobre el tema, amb data de 29 de gener. Aqui es diu que "el dominio aparecía ayer como registrado a nombre de Direct Nic y puesto en venta por 42.000 euros".

Doncs avui, fent un WHOIS a directnic.com, ens surt que el propietari és "jose garcia - Paseo de la Castellana Madrid 28080 josegarcia@mailblocks.com", al menys des del juliol de 2002 "Record last updated 07-17-2002", el que no quadra amb el fet de que el tal Javier fos el propietari. El domini es va crear el 21/11/2001.

A més, la web està en venda, però no per Direct Nic (encara que aquesta empresa s'hi anuncia en un banner), sino que la referència és l'e-mail webmariano@softhome.net.

Com deia, una història MOLT curiosa...



Una pregunta (o varias): ¿ Existe la página oficial de Letizia Ortiz ? ¿Existe el web oficial de Letizia Ortiz ? ¿ Existe el sitio oficial de Letizia Ortiz ? Does exists the official website of Letizia Ortiz ? ¿ Y las fotos de la boda de Letizia Ortiz, dónde están ? ¿ Le importa a alguien ?. Otras: ¿ Aznar y Cayetana Guillén Cuervo ? ¿ Cayetana y Aznar ? ¿Cayetana Guillén Cuervo y Aznar ? No creo...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada