11 d’abril del 2006


Toni Mantis
Article realitzat per: L'Entrevistador de l'aMartorell.com 


Entrevista a:

Toni Mantis


Entitat:
Psc - Martorell



Càrrec que ocupa en la entitat:

Secretari d’organització. També soc regidor de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies a l’Ajuntament de Martorell


Quina és la raó de ser de la vostra entitat?
Som un partit polític, en conseqüència aspirem a fer realitat el nostre programa polític des del govern, en el nostre cas, municipal. Aquest programa es basa en uns valors de llibertat, igualtat, solidaritat, justícia social, pau, sostenibilitat i progrés, propis del socialisme i de l’esquerra democràtica.
Pel que fa a Martorell, volem ser el referent per tota la gent progressista i d’esquerres que volen un municipi per treballar, viure i conviure.


Quins aspectes destacaries de la vostra entitat?

Som una organització oberta, que tot i les nostres responsabilitats de govern volem ser propers i traslladar les inquietuds, necessitats i il·lusions dels nostres conciutadans a realitats concretes: equipaments i serveis.
Per això escoltem a tothom i parlem amb tothom, sense prejudicis i sectarismes. I, per suposat, acollim a tothom que es comprometi amb els nostres valors.


Quants anys fa que hi col·labores?

Amb el PSC Martorell, des del 1999.


Com hi vas entrar?

Arrel de les campanyes de Dora Ramon i Pasqual Maragall per les eleccions municipals i autonòmiques de 1999 vaig començar a col·laborar des de Ciutadans pel Canvi, poc després ja em vaig integrar plenament al PSC.


Quines expectatives de futur teniu?

Actualment el socialisme es troba en un gran moment tant a Martorell com a Catalunya i Espanya. Això ens ha de permetre continuar ampliant la nostra base social, que compta actualment amb unes 400 persones entre afiliats i simpatitzant, i oferir més activitats polítiques, formatives i lúdiques, a ells i a tot Martorell.
I per suposat, esperem seguir desenvolupant el nostre programa de govern des de l’alcaldia de Martorell. Crec que tenim moltes possibilitats de poder continuar exercint aquesta responsabilitat als propers anys.


Participes en alguna altra entitat/associació?
L’activitat que porto al PSC em limita per poder ser membre actiu d’altres organitzacions, però soc afiliat o membre de CCOO, Greeenpeace, la Creu Roja... Voldria destacar una d’elles, l’Associació per a la Memòria
Històrica i Democràtica del Baix Llobregat, recentment constituïda, que, entre d’altres coses, pretén el reconeixement de les persones que han lluitat per la democràcia al nostre país, especialment durant el franquisme.


Quina és la teva professió ?

Soc tècnic de qualitat i medi ambient.


De petit què volies ser de gran ?

Vàries coses... una que tinc molt present és que volia ser com Félix Rodríguez de la Fuente, i aquest, sense dubte, va ser un dels motius que més tard em van fer estudiar la carrera de Biologia... ;-)


En quin barri vius?

A les Bòbiles.


Si no vas néixer a Martorell, com i quan hi vas venir ?

Vaig néixer a Barcelona, al barri de Gràcia, vaig viure a la Barceloneta els meus primers anys i després em vaig fer gran a Cornellà, al barri de Sant Ildefons. Vaig arribar a Martorell al 1994, com tanta gent, en busca d’un habitatge més assequible que els que es podien trobar més a prop de Barcelona.


Què t’agrada de Martorell ?

Que hi ha moltes coses per fer, i que té molt potencial per esdevenir una ciutat en les que els meus fills, la meva gent, els meus veïns i jo mateix puguem ser feliços, de fet ja no em plantejo un altre lloc per viure. M’agraden els barris nous i l’activitat que hi ha en ells. M’agrada passejar per la Vila i descobrir cada vegada racons nous.


Què no t’agrada ?

No m’agrada el temps que s’ha perdut i la poca visió de futur que va haver en el seu moment, quan s’havia d’haver planificat una ciutat moderna i amb els serveis adequats.


En quin indret et perdries ?

En qualsevol d’Irlanda... ja sigui la Calçada dels Gegants a l’Ulster, la badia de Galway o el pub Mulligan’s de Dublin (amb con una pinta de Guiness, claro)...


Col·lecciones alguna cosa ?

No estrictament, però arreplego de tot: monedes, bitllets de transport, fulletons, encenedors... tinc una col·lecció de segells que actualment està a la reserva.


Ets casat/da?

No.


Tens fills ?

Si! :-D Ferran, 8 anys i Anna, 6.


Quin tipus de música t’agrada ?

Tota la que està feta amb el cor o els budells: Springsteen, Branduardi, Neil Young, Amaral, Beethoven, Ramones, Bach, La Banda Trapera del Río, Stravinski, The Records, Antonio Vega, The White Stripes, Carlos Núñez... Per estils? Punk Rock, Barroc, Power Pop, període romàntic del XIX, hip hop, cèltica...


Practiques algun esport? Quin?

De quan en quan, futbol sala. Vull tornar a fer muntanyisme i escacs.


Què t’agrada fer en el teu temps de lleure ?

No res. A part, estar amb els nens, amb els amics, amb algú especial, escoltar i tocar música, llegir, avorrir-me, veure coses noves...


Ens recomanes un llibre?

Ja que parlàvem d’Irlanda, l’Ulisses, de Joyce.


Un desig per al futur?

Que tots i totes ens estimem més, i així ens dedicarem més a les coses que de debò importen, com ara viure. De debò que cal.
ReDevil
11/04/2006
19:47

Aquesta cara em sona...
esme
13/04/2006
09:50

ets un molt bon company d'equip, però millor persona, amb un gran potencial de futur
llopis
17/04/2006
01:29

mantis....!
ciutadà pel canvi
17/04/2006
13:19

ets bona persona, dels que fan feina sense fer soroll. Crec que tens clar el que vols, es troben a faltar més persones com tú. Salut.
Toni Mantis
18/04/2006
10:27

Bé, tornar de vacances i el primer dia de feina trobar aquestes comentaris dona molta trempera ben entesa ;-) Gràcies, companys i companyes!
BOBI
19/04/2006
21:54

SUSON EL KALIZ A TENIDO ALGO QUE VER EN LA FOTO
Toni Mantis
20/04/2006
16:27

Ese Bobi! el Kàliz no, porqué? desde cuando es fotógrafo?
Bea
21/04/2006
13:30

Cada vegada trobo més persones que, com el Toni, comencen a donar una empenta forta per millorar la nostra societat en tots els aspectes. I és molt bo començar des de la humiltat d'un mateix. A tots ells, molt agraïda. De veritat que gent així emociona. Endavant.
Un Martorellenc
21/04/2006
14:39

Quan et vegi per la fira, ja et saludaré. Crec que una vegada varem parlar.
El Cocinillas
24/04/2006
00:45

Para cuándo esa kedada de bloggers martorellenses?
Toni Mantis
26/04/2006
15:51

Buena idea, cocinillas! conoces a alguno más? Hablamos por aqui, OK? Por cierto, mi blog o bloc o bitácora es mantis.llobregat.org... un poco desatendido últimamente, al contrario que el del cocinillas, que recomiendo viva i glotonamente: www.elcocinillas.org ;-) Salut!
Toni Mantis
28/04/2006
15:29

Buscant a Internet, em surten 3 bloggers relacionats amb Martorell: Àirum airum.blocat.com/ - Toni Cortadella www.tonicortadella.com - Andrés González Castro es.geocities.com/agonza35/ Bé, ja som cinc ;-)
Gata
30/04/2006
16:10

Ei! Toni perquè no et fas una web que es digui: tonimantispsc.cat . A i per cert vius molt aprop de casa meva ,avera si algun dia m'acosto i pots tindre petita i bonica nova amistat.
en PEPI a les 08:02 del dia 17/05/2006 ha replicat...
Toni creo que una de las pioneras de los blogs en Martorell es la Teresa Amat, aunque no recuerdo el nombre del suyo.
raul
02/05/2006
02:56

¿Podriamos saber donde estan publicados los sueldos de alcaldesa y concejales de Martorell? Simple curiosidad.
raul
02/05/2006
02:56

¿Podriamos saber donde estan publicados los sueldos de alcaldesa y concejales de Martorell? Simple curiosidad.
El Cocinillas
02/05/2006
17:36

pues ya somos 5... aunque creo que habrá más escondidos por ahí, no? Sinó, miremos por el lado positivo... podemos hacer la kedada juntando dos mesas de un bar :-)
en llopis a les 22:10 del dia 06/05/2006 ha replicat...
els sous de tots els regidors (tant de la part de govern com de l'oposició) i el de l'alcaldessa vàren surtir publicats en el butlletí informatiu que reparteix l'ajuntament, concretament el del passat mes de març. a: http://www.martorell.cat/docroot/ajmartorell/pdfs/actualitat/butlletins/butlleti-municipal116.pdf el podràs veure (la web de l'ajuntament)
Toni Mantis
09/05/2006
15:37

Pues si cocinillas, seguiremos buscando... De todas formas, miraré la forma de hacer una convocatoria pública y extensiva a tod@ el que esté interesado, la quedada miraríamos de hacerla en un sitio equipado informáticamente, así, además de intercambiar experiencias, podríamos hacer unos "posts" des de allí, que te parece?
El Cocinillas
21/05/2006
03:40

Buena idea, podemos hacer la reunión de MartoBloggers y postear "en vivo y en directo". Sería una buena ocasión para que nos viéramos las caras y pudieramos poner en común experiencias y conocimientos.
Gata
25/05/2006
22:32

ola toni mantis o més ven dit "llopis" ;-) !!!!
JBascu
26/05/2006
09:29

Hola, que tal. encantat, a per cert no se qui es la Gata. Tan sols un aclariment, el fet de que tres inicials coincideixin amb les meves no crec que sigui motiu d´una acussació com la que has fet. A Martorell ja molta gent que es diu igual, o inclus de fora de Martorell. Deprès del teu comentari qualsevol pot escrure amb les teves inicials (TMA), i aíxó no voldràr dir que ets tu, sino algú que fa servi les teves inicials, oi?. Si t´hi fixes, als meus comentaris no falten mai al respecte a ningú, cosa que el JBM aquest, es passa molt. No es la meva manera de traballar, jo si tinc que dir algo ho dic a la cara. Be amic, ja ens veurem. Si vols ja et diré com he averiguat lo de ReDevil y altres coses. Una abraçada.
llopis
26/05/2006
10:05

Gata: l'has errada!
Antonio Pascual
29/05/2006
07:54

Sí, estoy de acuerdo con la mayor parte de los adjetivos con los que te califican tus seguidores y amigos, algunos que incluso te conocen a través de tu blog, excepto cuando te dejas llevar por tu animadversión política frente a los que no piensan como tu (Eduard Pujol, sería un buen ejemplo). También estoy de acuerdo con tu corrección y educación muy bien llevada. Pero no acabo de entender bien, como profesional que se relaciona constantemente con tu regiduría, ¿cómo puede ser compatible desempeñar funciones técnicas en la Regiduría de Comercio de Sant Andreu de la Barca y ser Regidor de Comercio en Martorell?. Por la mañana, cuando trabajas en Sant Andreu y tomas decisiones ¿lo haces pensando en tu trabajo, el que le da sustento a tu familia, ó en Martorell, dónde vives y formas parte de su Gobierno Municipal? Y, por la tarde-noche, cuando vines a Martorell y estás en una reunión del Consistorio, o por la mañana cuando, en ocasiones, te escapas de tu trabajo (se llama absentismo laboral ¿verdad?) y tomas decisiones en tu oficina de Ca n’Oliveres o en la OMIC de la Vila, decisiones políticas que afectan al mejor desarrollo comercial e industrial de Martorell, ¿en quién piensas, en tu ciudad en que vives y ayudas a gobernar o en la que te mantiene economicamente? Es difícil de contestar, llevo haciéndome esas preguntas más de dos años, porque claro, si tu fueras técnico de Esplugues del LL., de Barberà del Valles o de San Quintin de Mediona, vale, pero con Sant Andreu de la Barca existe lo que en terminología marquetiniana denominamos “solapamiento comercial” y eso tiene que ser muy complicado de llevar. Una última pregunta ¿porqué no solicitas que te cambien de regiduría –creo que realmente eres una persona muy válida y no hay ninguna ironía en estas palabras- y nos evitas a todos pensar que estás faltando a la más elemental ética profesional, por mucho que técnicamente esa bicefalia se pueda dar?. Por cierto, hay algo que tus bloggers no saben y es que tu palabra queda a expensas de lo que te manden los de arriba, lo que puedo entender pero no aceptar. Cuando se habla con tanta fuerza se tiene que tener una base ética intachable –la mía seguro que no lo es tanto como la tuya- pero ¿dónde están aquellos seis mil euros a los que te comprometiste? No nos valió tu respuesta ‘institucional’. Tu y yo sabemos, también hay escritos de la OMIC que lo confirman, que pactamos y en que términos. Luego vino alguien y lo cambió. Mala suerte pero, a partir de aquí, no más moralinas por tu parte o siempre te estaré preguntando lo mismo, que errores los tenemos todos, pero rectificar es de sabios y tu puedes serlo.
Toni Mantis
29/05/2006
15:02

JBascu, encantat igualment i no se que dius d’acusacions... pel que escrius, entreveig que m’assignes algun comentari fet amb algun nick... no et preocupis, perquè veuràs que m’assignen a mi gairebé tots els comentaris els que són crítics amb l’”antic règim”, serà perquè soc el regidor de Noves Tecnologies, hahahhah! De fet aquí mateix la “Gata” diu que soc no se qui... Bé, no entro, jo quan escric a aquesta web el faig amb el meu nom i cognom, ja ho he dit alguna vegada. Anant a allò positiu, que crec que és pel que ha de servir aquesta web i totes les eines de comunicació del municipi, intueixo que tens facilitat per Internet i tot això. Tens bloc (o “blog” o “bitàcora”?) Has vist que ha sorgit la iniciativa de fer una “quedada”, diguem quelcom si et plau, o de qualsevol altra iniciativa que se t’acudeixi. I si vols em dius qui ets, si JBascu és la teva inicial i cognom o què (si vols, em contestes per mail tmantis@ajmartorell.org o tonimantis@gmail.com ) Salut!
Toni Mantis
29/05/2006
15:05

Sorry, és Toni.Mantis@gmail.com
Toni Mantis
29/05/2006
15:25

Pascual, al•lucinat em tens amb la teva dedicació vers mi. Al menys 4 (i força extensos, a més d’apocalíptics i amb una càrrega político/electoral –que no tècnica, que es suposa què és la teva funció- poder una mica massa avançada a un any de les eleccions), al menys 4 comentaris, dic, m’has dedicat als darrers dies. Mira, per començar (i per acabar) una cosa. Ja vas fer acusacions al debat amb la ràdio amb Francesc Benaiges i ara hi tornes, lligant la meva feina a Sant Andreu de la Barca amb el meu càrrec de regidor aquí. Tres coses: 1. Que insinues no se quins complots polítics tramats des de Sant Andreu en contra de Martorell. Delirant. Només et donaré una informació, jo a Sant Andreu no porto cap tema de comerç (i per cert, l’OMIC de Martorell no és competència meva, informa’t millor, i és curiós que al darrer Informador aparegui el mateix error). 2. Fas servir coses parlades en converses personals nostres, les treus de context i les utilitzes com a argument d’inexactituds (per dir-ho suau) teves. Lleig. Molt lleig. 3. Molt més greu. Em fas aquí acusacions d’absentisme laboral. Que busques, perjudicar a la meva família, a la que com dius contribueixo a mantenir? Comprendràs que la confiança que vaig tenir amb tu i la relació cordial (amb una persona, tu, a la que no reconec en aquests comentaris i que no t’has adreçat prèviament a mi per telèfon, mail ni carta) estan en suspens. Fins aquí hem arribat, de moment, Pascual, i espero les teves disculpes.
Antonio Pascual
29/05/2006
16:10

Aquí, señor Mantis, la agresividad política de la que hizo gala el señor Benaiges en la radio, no te va a servir, porque, como allí, de todo queda constancia, pero al leerlo es más fácil entenderlo que si se escucha que siempre se nos puede escapar algo. 1º No he hablado en ningún momento de un complot de Sant Andreu. Me limito a decir que cumples funciones incompatibles dentro de la ética profesional -no afecta a la legislación en esta materia- en tanto que trabajas en el mismo departamento de un Ayuntamiento que se solapa comercialmente con el nuestro y nadie acaba de entender (hablo de comercio ¿es lo tuyo, no?) que seáis capaces de poner autobuses gratuitos que beneficían al comercio de fuera de Martorell en franca competencia con el que debieras defender; como tampoco entiendo que promociones a nivel casi personal actividades de Sant Andreu en Martorell (hay pruebas fehacientes). 2º Que la OMIC no es cosa tuya, se lo explicas a los técnicos de la OMIC, a los regidores y a los ciudadanos que pagan por no se que cargo, que esto ya empieza a tener mucha coña. 3º Las cosas habladas entre nosotros son en nombre y respresentación de instituciones y, por ende públicas, no trates de confundir a tus parroquianos haciéndoles creer que difundo lo que hemos hablado tomando un café, en tu casa o en la mía, ó entre amigos. Falso y más feo de lo que tu me tachas. Se trata de una subvención otorgada y que nunca llegó a su destino pese al acuerdo político existente entre tu, tus compañeros de gobierno y yo, en nombre y representación de una asociación de Martorell. 4º No trato de perjudicarte en nada, al contrario, que te dediques a Martorell cuando te tengas que dedicar, que lo hagas con la ilusión que comenzastes, que cumplas tu palabra y que cumplas con la entidad/empresa que te paga porque al final nadie sabrá donde comienza Comercio de Martorell y dónde acaba el de Sant Andreu de la Barca. 5º No te olvides tampoco que la relación cordial y la confianza se basa en hechos y, que yo sepa, el que me faltó y nos faltó -aseguré que habías dado tu palabra y no necesitaba nada escrito ni firmado por ti delante de mis asociados- fuiste tu hace casi un año. Hasta ahora he estado prudentemente callado, como toda la asociación, soportando carros y carretas. Siempre hay que dar un crédito pero ha llegado el punto que el crédito se agota y eso llega cuando queréis trasladar la Fira de Ca n'OLiveres, por la cara, y cuando sin consultarnos, sin la menor de las delicadezas tratas, desde tu regiduría, mediante un análisis comercial encargado a una consultoría de Barcelona, de cargarte el plan de dinamización de Martorell junto a mi persona. ¿Y tu te atreves a decirme que juego con los ingresos de tu familia? ¿Y tu te atreves a dejar en suspenso no se que relación cordial?. Mantis, no vamos bien, dices lo que te interesa, callas lo que te perjudica y encima pretendes que te pida disculpas. Mira, te hago otra propuesta mejor, te las pediré, sí, cuando me demuestres que lo digo es falso en un debate público con Maria Angels Faneca, por radio. Esa es mi propuesta. Si aceptas el careo y demuestras la falsedad de mis palabras, por los mismos medios y a cargo de mi bolsillo rectificaré para conocimiento de todos. Mientras tendrás que aguantar mis muchos murmullos de protesta, con o sin respuesta, que yo no te he faltado ni te he insultado. Para acabar, todos estáis con lo de la carga politico electoral cuando no os va bien lo que dicen las voces críticas y eso no es democracia, eso es demagocia electoral de los que sí os presentáis y estáis obligados a decirlo. No te olvides, voy por libre, nada me vincula a vuestra oposición -aunque ahora después de la última maragallada no lo tengo tan claro- y, como no dispongo de nada, no temo a nadie y digo lo que pienso y trato de explicar las cosas como las he vivido, es decir mi verdad, pero sin despreciar la tuya en este caso. Entonces si ambos decimos verdades, digámoslas todas ¿no te parece mejor? o es que por identificarme ¿tampoco me vas a contestar? . Nuestra mayor diferencia es que yo priorizo la Vila, por profesionalidad y por devoción, y tu defiendes a tu familia, a tu partido, tu regiduría, tu trabajo y tal vez quede algo para Martorell y, si sobra, para la Vila. Ahí está todo.
AbrilMartorell
30/05/2006
15:11

ReDimonis Toni! Surts per tot arreu al Bulletí Informatiu Municipal (num. 119). T´han dit que tens una retirada al Bisbal? Un dia explicam de que va el tema dels blocaires. Salut!
Toni Mantis
31/05/2006
15:45

Pascual, deixa-ho estar. No seré jo qui alimenti l’afany de notorietat que t’ha sortit de cop, després de anys que tot t’ha estat bé. No entabliré cap discussió amb algú que no respecta les regles mínimes de convivència, tal com vaig dir al comentari anterior, i que només es representa a ell mateix, tot i que es vulgui erigir ara com un SuperVilaMan, defensor de la Vila :-D, per sobre de govern i oposició. Ni, per suposat, entraré en cap debat irrellevant per parlar d’un assumpte administratiu que es va tancar en el seu moment. Deixem espai per discussions i aportacions profitoses que interessin de debò a la gent. Salut!
Toni Mantis
31/05/2006
15:50

Ei company AM! Lo del Bisbal l’arrossego des de fa temps... ;-( Blocaires o “bloggers” són els que tenen (tenim) una mena de diari a Internet al que s’anomena bloc o “blog” o bitàcora. La idea és fer una reunió "física" (“quedada”, en argot) de tots els que hi hagin a Martorell i vulguin venir. Per cert, el meu bloc és mantis.llobregat.org
Antonio Pascual
31/05/2006
16:13

Mi queridísimo Mantis, mi cuota de autoestima ya la cubrí hace años y para eso no tuve que recurrir a compatibilizar cargos incompatibles desde la más elemental de las éticas profesionales, la prensa se hizo eco en su momento y no necesito más. Sólo represento a una asociación que delega su administración en mí, punto. Y en cuanto al asunto administrativo, si supuestamente yo no respeto las reglas mínimas de la convivencia (decir amén a todo lo que tu hagas y digas) tu no respetas las más mínimas inherentes a un cargo que no desempeñas, la de la palabra personal. Tu pactaste, tu acordaste y tu incumpliste y como veo que la memoria de flaquea proximamente haré públicos correos electrónicos que demuestran que tratas de acallar incumplimientos políticos asumidos por tí, protegiendo, tal vez, a Benaiges. Si sigues yendo de 'progre' ético y locuaz -buena persona creo que eres- no voy a permitirte que des moralinas a nadie y menos a mí. Os hubiera sido mucho más fácil rectificar y aceptar el error que persisitir en una postura prepotente que trata de acallar voces a partir de una imagen pública artificialmente construida. Yo, como muchos de tus seguidores, pienso que eres una persona cabal, con los mismos errores que tenemos todos, politicamente votable pero humana y te ha traicionado la defensa de un modelo comercial existente sólo en la mente de otra persona que sabe tanto de comercio como tú = nada, pero que no es tuyo. El extravío de una partida de 6000 euros (extravío lícito, valga decirlo para que nadie mal piense de ti) es un asunto suficientemente grave e importante para que no hubieras permitido que nadie (Dora o Beniages) pasaran por encima de tu regiduría; por el contrario has sido instrumento musical, no se si corneta o mandelina, en manos de terceros y ahora tratas de salvar lo insalvable atacándome por haberlo denunciado. Mal recurso de una persona de la que se pudiera esperar mucho pero que acabará ahogando una efímera carrera política en los lodos de otros. Sigo con mi apuesta en pié, pero veo que no respondes, por lo menos eres más listo que Benaiges que se enfangó hasta arriba y ahora no podrá salir facilmente, la verdad es que él es más prepotente tú sólo seguiste el trayecto. Estás a tiempo. Siempre lo hay para sincerarse, no conmigo, con Martorell. La semana que viene más.
El Cocinillas
02/06/2006
12:40

Vaya, unos dias sin entrar por aquí y esto se ha puesto hecho unos zorros. Me parece, sin querer ofender a nadie, que alguien se ha equivocado de sitio, maneras y cauce para expresar sus quejas y opiniones. Por otra parte, decir que hay alguien que aún sigue en su Vietnam particular... y para acabar, os diré que no por ser más quejica amanece más temprano.
LLS_LLS
02/06/2006
13:09

Però.... Això és "amartorell", "atmantis" o "aspascual"? Acaparadors! Quan teniu temps de penjar tot això?
Toni Mantis
02/06/2006
16:48

Cocinillas, se te saluda! Si has recibido el último boletín municipal, verás que tu iniciativa de "quedada" no ha caído en saco roto... por cierto, tienes razón con lo del Vietnam, menuda cruz, hahahhaha... para eso están los "blogs", no? para poder poner uno sus cosas sin interferir en foros cómo este con comentarios pesadísimos e interminables. esperemos que el quejica aprenda a blogear... Nos vemos pronto!
Toni Mantis
02/06/2006
16:50

LLS_LLS, amb una mica de pràctica, 5 minuts al dia t'asseguro que són suficients, no pateixis. Si el que vols no és explicar la teva vida, és clar ;-)
Antoni Pascual
02/06/2006
16:53

1º Tampoco lo es el correo basura y bien que lo utilizan algunos, por lo menos este es un espacio público cuyos promotores serían los únicos que tendrían derecho a poner los límites del debate. 2º Vietnam se ganó y lo perdió la soberbia y la prepotencia. 3º Cuando te quitan lo tuyo, te quejas; si te dicen: te doy esto para trabajar y cuentas con ello y no te lo dan, te quejas, se llama sindicalismo; pero si tu consigues un dinero que te dan a través de una persona muy juvenil, sincera, defensora de la izquierda y sus valores, dice que te lo va a dar y lo desvía hacia otros fines, se llama vulneración de la confianza y sólo puedes hacer una cosa: que se sepa para que no vuelva a suceder. De quejicas nada, colega, legítima defensa de los intereses de un colectivo. 4º El tiempo se encuentra cuando se busca y además nos sobra para trabajar y seguir manteniendo a nuestras familias pese a que traten de quitarnos el pan, via subvenciones ¿Dónde habrán aprendido el sindicalismo?
Antoni Pascual
02/06/2006
17:29

Toni: acabemos con todo esto, es fácil, si tu dices en la entrevista que "Per això escoltem a tothom i parlem amb tothom, sense prejudicis i sectarismes" ¿porqué no has aceptado el careo con Maria Angels en la Radio que te propuse aquí mismo? ¿Temes que sepa que un progre como tu miente (mentir = faltar a lo prometido)? Si eso se demostrara, ¿no te podrías volver a presentar a las elecciones con tu imagen llena de valores tales como "de llibertat, igualtat, solidaritat, justícia social, pau, sostenibilitat i progrés, propis del socialisme i de l’esquerra democràtica", verdad? Tienes miedo a eso, a la verdad, y sólo consigues que mucha gente que no interviene aquí la vaya sabiendo poco a poco. Triste final político para un muy jóven y prometedor elefante de la política municipal (como elefante en cacharrería). Como dices tu, Salut!
Toni Mantis
02/06/2006
17:39

Nascut entre Blanes i Cadaqués/ molt tocat per la tramuntana/ d'una sola cosa pots estar segur/ quan més vell més tocat de l'ala. -------------------------------------------------- Sempre deia que a la matinada es mataria/ però cap el migdia anava ben torrat/ somriu i diu que no té pressa/ ningú m'espera allà dalt/ i anar a l'infern no m'interessa/ és molt més bonic l'Empordà.
Antoni Pascual
02/06/2006
19:57

Mienten---------------------------------------------- los que dijeron que yo perdí la luna, los que profetizaron mi porvenir de arena, aseveraron tantas cosas con lenguas frías: quisieron prohibir la flor del universo. «Ya no cantará más el ámbar insurgente de la sirena, no tiene sino pueblo.» Y masticaban sus incesantes papeles patrocinando para mi guitarra el olvido. Yo les lancé a los ojos las lanzas deslumbrantes de nuestro amor clavando tu corazón y el mío, yo reclamé el jazmín que dejaban tus huellas, yo me perdí de noche sin luz bajo tus párpados y cuando me envolvió la claridad nací de nuevo, dueño de mi propia tiniebla
Maria Gómez
04/06/2006
02:49

Toni, fa poc temps que soc a Martorell, però em sorpren el poc rigor dels teus comentaris en aquesta pàgina. M'han dit que ets el regidor de comerç, però potser el "de què" seria el mal menor.... Ets regidor de l'Ajuntament?. De veritat?
Curiós
05/06/2006
22:22

Tranqui Toni, per aqui ni ha gent que te vomits i diarreas mantals.
thequeen
06/06/2006
14:20

Persona noble i gran amic, tot i que a vegades no es entenem. Se que la tasca es dificil pero no per aixo deixare d'insistir en aquells temes que fan que la vida sigui millor. No sóc incondicional , pero quasi.
LLS_LLS
06/06/2006
15:27

El meu comentari era des de l'humor, com crec que ha entés Mantis, perquè em feia gràcia el "rotllo" que teniu i us porteu. Cadascú pot fer el que vulgui, és clar: cantar, fer literatura, reivindicar subvencions, recordar Vietnam, parlar de la tele... A mi m'agrada House.
Toni Mantis
06/06/2006
15:53

Maria Gómez, t'han dit més o menys bé, si em fas el plaer de mirar la meva entrevista veuràs que soc regidor de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies (inclou comerç, si, encara que no l'OMIC, hi han alguns despistats per ahi). M'agradaria, per curiositat, que em diguessis on trobes el poc rigor als meus comentaris :-( T'avanço de totes maneres que és possible el que dius, els regidors (no se quina idea en tens) som persones com qualsevol altra, amb sentiments i dret a equivocar-nos. Molt de gust, Maria, ja saps on estic.
Toni Mantis
06/06/2006
15:55

Com diuen a Irlanda: Thank you a milion, Queen! :-D
Toni Mantis
06/06/2006
15:57

LLS_LLS, tens raó. Ja ho veus: Sopa de Cabra, Neruda... tenim de tot! El House no l'he posat però també m'agrada, i el Dance.
LLS_LLS
06/06/2006
16:02

Jajaja: Nooo la música House, el DR.GREG HOUSE (tele): els regidors també us evadiu amb la tele, no?
Toni Mantis
06/06/2006
21:34

Vaaaaal... si que n'he sentit parlar del House aquest però no l'he vist, en general no la miro gaire la tele (clar que m'evadeixo, però més amb altres coses), però l'altre dia vaig veure que a la Sexta la cadena aquesta nova fan els Soprano... aquests si que els seguiré si puc ;-)
Maria Gómez
07/06/2006
19:57

He vist vàries intervencions teves, en diferetns apartats d'aquest portal i algunes de les respostes, no les he trobat pròpies d'algú que ostenta un càrreg polític com el teu. Et volia fer una pregunta respecte a la teva regidoria: Quines son les actuacions fetes pel teu govern en tema de comerç, o més ben dit, promoció econòmica en l'actual legislatura?
Toni Mantis
07/06/2006
21:40

Hola, Maria! No m'has aclarat gaire lo del rigor... lo de l'"ostentació de càrrecs polítics" sona una mica, com diria, anquilosat... Els regidors de petites (o mitjanes, segons com es miri) ciutats, com soc ara jo, no som més que ciutadans i ciutadanes ben normalets que dediquem part del nostre temps a treballar en la gestió del municipi. I sense perdre de vista el fet que representem a la ciutadania que ens ha votat, les nostres opinions són més o menys com les de qualsevol altre, sempre des del respecte, és clar, que trobo que no li he faltat encara a ningú.
Vicenç
07/06/2006
21:58

Toni, més que dedicar part del teu temps a treballar en la gestió del municipi, jo diria que treballes, o ho hauries de fer, per la gestió del municipi (o potser no cobres i m'equivoco...) i no ets un simple ciutadà de Martorell com ho podria ser jo... no ens enganyem.
Toni Mantis
07/06/2006
22:02

Quant a la teva pregunta, Maria, ja és de "nota" i requeriria més explicació, que si vols et faré arribar, però t'avanço quatre coses. Des d'aquest govern entenem la promoció econòmica d'una manera integral, que abarca totes les actuacions que tenen a veure amb l'activitat econòmica, i una d'elles és el comerç. Amb lo qual podria parlar de tot el que s'ha fet referent a l'augment de programes de formació a aturats, dinamització de la borsa de treball, contactes amb empreses, Pla Estratègic de Martorell, etc. però ho deixem per un altre moment. Referent al comerç en concret: 1. Millora del Mercat Municipal, que ens vam trobar mig buit i ara està a prop del 100% d'ocupació i amb bones perspectives de futur. 2. Dinamització de la Fira Coemrical, amb major presència del comerç local i un augment del nombre de visitants. 3. Millora de la comunicació amb els comerciants de tot Martorell i treball conjunt en la millora de la seva organització, de manera que ara comencen a sorgir iniciatives d'àmbit municipal que beneficiaran a tot Martorell. 4. Continuació del Pla de Dinamització de la Vila, amb la regulació dels ajuts municipals (que abans s'atorgaven de manera verbal i sense estar pressupostats) i integració dins d'una pol´tica integral de revitalitzacio de la Vila que ara es verà reforçada per l'ajut de la Llei de Barris. 5. Col·laboració en més actuacions de formació continua adreçades al comerç. Continuarà... Com sempre a la teva disposició.
Toni Mantis
07/06/2006
22:11

Vicenç, jo em guanyo les garrofes en un altre lloc, que no és l'Ajuntament de Martorell. I per dedicar una part del meu temps (a part de la meva jornada laboral) a ser regidor si que cobro (una dedicació parcial, és clar), com ho fan tots els regidors i regidores (els de l'oposició també). I clar, gairebé tots i totes tenim una feina que és de la que vivim, com passa a tots els municipis mitjans i petits.
Vicenç
07/06/2006
22:26

Si Toni, però que no esteu a l'ajuntament (regidors/es i oposició) per amor a l'art; teniu unes obligacions i potser amb el teu comentari tot quedava molt ambigu i he volgut matitzar-l'ho una mica.
Ramon
07/06/2006
22:38

Encara que li hagis contestat a la Maria, no et sàpiga greu que m'interessi per un punt en concret; dels altres me'n sento una mica més ignorant... DE QUINA MANERA QUANTIFIQUES LA PRESENCIA DEL COMERÇ LOCAL A LA FIRA?. COM CALCULEU QUE HI HA HAGUT MÉS VISITANTS?. Ho dic, per que jo la solc visitar cada any i enguany la sensació que m'he emportat ha estat ben al contrari: Poca gent, pocs comerços, poques entitats, passadissos més amples, gran extensió de cotxes. Sincerament la meva sensació i la que he contrastat amb altres visitants és de que hi hagut menys de tot i que s'han espaiat els estands per tal de que sembles més ple. Hi ha números objectius sobre això?
Antoni Pascual
08/06/2006
07:28

ÉL: Es un gran tipo // ELLA: Un gran tipo,,,, // EL OTRO: ES una de las personas más inteligentes que he conocido en mi vida // ELLA: El mundo está lleno de imbéciles listísimos // EL OTRO: Eres injusta con él. Está claro que te cae mal // ELLA: Y a ti te cae muy bien....sólo son distintos puntos de vista: to le veo por delante, tu lo ves.... por detrás,,,,(sonríe maliciosamente) // EL OTRO: Hay que ver como pueden sorprenderte las personas. Crees que las conoves y....(pausa). Curioso // ELLA: ¿Sabes lo que significa “curioso”...? (de Noche de Perros y Girasoles –Juan Luis Mira Candel)
Antoni Pascual
08/06/2006
07:44

Ramón: No t'esforcis, no tenen ni idea de com calcular-lo però segueixen donant dades falses a la població (veure Regió 7 d'ahir). En la OMIC segur que, coneixent-los com els conec, estan avergonyits d'haver de sofrir aquest martiri. En el cas que aquest any els hagin contat, només han pogut fer-lo amb un comptador, manual o electrònic (més aviat el primer) i on diuen tenir 60000 visitants la veritat és que no arriben ni a 10000 perquè cada vegada que un entra li conten com a tal. Així que, algú que treballi en un stand, tenint en compte que té la Fira davant, podria arribar a passar fins a 6 o més vegades tantes com sortís a fumar a l'exterior, per exemple. I si conten per mostreig, t'asseguro que pel que vam veure i vam estar en el seu propi stand, hagueren de contar a l'hora de la inauguració perquè la resta res de res. Clar que no poden enganyar a ningú dels quals van anar a visitar la Fira o van estar en els stands, els resultats canten i aquest és el veritable motiu de voler sortir fora, perquè dintre no ho saben fer. Sabran moltes coses, mai ho hem posat en dubte, però de comerç...NPI
Elias
08/06/2006
07:53

Pues mira, siguiendo con el comentario de Ramón. Yo me siento un poco más próximo, en cuanto a conocimientos, por lo que respeta al Mercado Municipal. Mi interés sería conocer ¿cuales han sido las mejoras que ha sufrido?, ¿que quiere decir antes y ahora?, ¿cuántas paradas tenia en ese antes y cuántas tiene en este ahora?, ¿qué proceso de mejora ha experimentado?, ¿qual és el grado de satisfacción de las paradas que en el se encuentran?,¿que cosas quedan por arreglar? Por supuesto, doy por entendido, que los números serán también objetivos y no hablaremos de sensaciones.
Maria Gómez
08/06/2006
17:33

M'agradaria molt si contestesis als dubtes que s'han generat en les darreres intervencions. Gràcies.
Toni Mantis
08/06/2006
18:01

M'agradarà molt contestar a les puntualitzacions que demanen Ramon i Elías, perquè són concretes i amb sentit. Ho faré també per Maria Gómez, que no es tan concreta, però que demostra una gran i sana curiositat. Em donareu temps per recolilar quatre dades i ser més precís, oi? Fins ara!
Fil per randa
09/06/2006
15:08

Senyor Mantis, quan contestant a la Maria Gómez li diu que entre les actuacions fetes en materia de comerç des del seu govern.. s'hi trova la continuació del Plà dinamitzador de La Vila, a què es refereix?. Suposo que no vol dir senzillament haver escrit allò que abans feien de paraula... Han fet vostès com a administració alguna altre cosa en aquest sentit?
Toni Mantis
09/06/2006
15:50

"Fil per randa" (aixó de dialogar amb nicks o àlias és una mica raro, però bé cadascú té les seves raons per no posar el seu nom, no m'hi fico), "Fil per randa", dic, la resposta és SI. Primer, regularitzar les subvencions de manera que, d'estar a l'albur del que digui el polític de torn com estaven, passin a estar contemplades al pressupost amb llum i taquígrafs, és un cosa que poder no et sembli important però si que ho és i molt. Segon, arrel de l'ànàlisi que hem fet de les actuacions del Pla de dinamització en tots els anys que porta funcionant, pensem que és molt millorable, per la qual cosa, a part de continuar treballant en ell com ho hem fet als tres anys que portem, presentarem noves propostes que, ara, a més tindran on nou marc que és el de la important subvenció (recordem, 6,3 milions d'€, més de 1.000 milions de peles) de la Llei de Barris. Tot aixó per aconseguir que la dinamització de la Vila sigui per fí un fet real, més que paraules.
Fil per randa
09/06/2006
17:36

Senyor Mantis, jo crec que és molt important tenir les coses regularitzades; especialment si de subvencions es tracta; no ho he negat pas això. El que em sorpren és que un simple tràmit burocràtic el posin com una actuació feta per l'actual govern en favor del plà dinamitzador del Centre Comercial La Vila. No creu que és una gestió molt justeta com per a destacar-la d'aquesta manera? Punt núero dos: Totes les gestions son millorables, la seva també..., però quina intervenció ha tingut l'ajuntament amb el plà de dinamització per tal d'anar a la una amb els botiguers?. Vostès creuen en una Vila referencia comercial de Martorell i Comarca? Potser si hi haguéssin cregut, haurien escoltat alguna de les reivindicacions que els han fet els botiguers i que no eren precisament reclamacions de subvencions. Sap que en altres centres comercials a cel obert, que han triunfat, ha estat l'ajuntament qui més ha cregut en el projecte i els botiguers hi han donat el seu suport amb accions similars a les que han fet els de la Vila. Ha estudiat el Centres Coimercials a Cel Obert d'altres ciutats?. Li puc confirmar que els botiguers de la Vila si. S'hi han reunit i han compartit experiencies. Però en intentar posar-les en pràctica, s'han trobat amb el topar de l'Ajuntament i de la seva regidoria. Si ho vol, per que no hagi d'anar massa lluny, li puc recomanar una visita: Igualada. Hi ha un Centre Comercial a Cel Obert molt ben estrucuturat des de l'ajuntament. Pot parlar amb el senyor Morros, artífex del mateix. Nosaltres ho hem fet. En vol un altre: Granollers. Pot parlar amb el senyor Amadeu Parera, ell li explicarà perfectament quina ha estat la implicació de l'Ajuntament. Si en vol uns quants més demani-m'ho, però tots ells tenen una referencia comú.. l'Ajuntament hi creia. Per altra banda deixim que li digui, que les dades sobre el plà de dinamització que tenen, no s'ajusten a la realitat. Ha millorat i molt, tot i que, com passa amb tot plegat, ho podia haver fet més. Una altra cosa, és que ara a vostès els convingui enterrar la vila comercialment i es fartin de dir coses sense fonament. Li comentaré una cosa, aquest 6,3 milions d'euros es poden gastar..., i es poden gastar en inversions a la Vila..., i a més a més tots n'hem d'estar contents.., però si no han previst encara que serà la Vila vers Martorell, qualsevol inversió serà un fracàs. Ho han previst vostès?, quin paper jugarà la vila a Martorell un cop acabades aquestes inversions tan importants.? A veure si farem places per posar terraces i el futur està en les mesquites... (és només un exemple)
Antoni Pascual
11/06/2006
09:42

Fil per randa: Desde el día ocho esperando que el señor Mantis recoja datos. Son muy laboriosos, especialmente cuando se carece de ellos. En sus líneas afirma que “arrel de l'ànàlisi que hem fet de les actuacions del Pla de dinamització en tots els anys que porta funcionant, pensem que és molt millorable, per la qual cosa, a part de continuar treballant en ell com ho hem fet als tres anys que portem, presentarem noves propostes” , puntualizo, 1º en los tres años que llevan trabajando no hemos tenido ni una sóla reunión de trabajo con su regiduría, sólo dos reuniones dedicadas a la Fira y dos a la subvención pendiente que “extraviaron” de las que una fue un encuentro informal. De trabajo, NINGUNA. Nada, no ha hecho nada por la dinamización del comercio de La Vila ni por su Plan de Dinamización; 2º Que el trabajo realizado sea mejorable no hace falta que nos lo diga él, lo sabemos todos, especialmente por el nulo esfuerzo que han realizado todos los regidores (incluidos los anteriores) que han pasado por ahí. Él no ha sido ninguna excepción, al contrario, nos ha extraviado partidas dinerarias que negociamos en su día nosotros con la Diputació y que venían destinadas a nosotros en exclusiva, reconocidas por él y sus compañeros de gestión y ahora negadas y ‘perdidas’ por su mala gestión (con documentación que acredita lo que decimos); 3º lo que más nos preocupa es que han iniciado una línea de actuaciones al margen de nosotros, tratando de poner en marcha un nuevo Plan de Dinamización para La Vila, sólo para que no podamos percibir las subvenciones que la Generalitat, año tras año, gobierno tras gobierno, nos viene otorgando por cumplir escrupulosamente (negarlo ha sido sólo otra de las mentiras benagianas) todos los indicadores que la propia Generalitat impone para seguir aprobando las solicitudes, año tras año (nosotros si que no examinamos cada año y a título personal, no escondidos en medio de una lista llena de nombres de calidad con algún que otro gazapo al principio de la lista, señor Zet). 4º Es cierto lo que dice “regularitzar les subvencions de manera que passin a estar contemplades al pressupost amb llum i taquígrafs, és un cosa que poder no et sembli important però si que ho és i molt” la pena es que ahora, pueden seguir jugando con ellas con luz y taquígrafos, los suyos, sus secuaces. Diciendo que no cumples unos inexistentes baremos o parámetros, tratan de desviar dichos fondos, aprobados exclusivamente para La Vila (así lo indica el título de la partida (Benaiges que se te ve la pluma y el plumero), a su nuevo juguete, ACEM, que controlan mucho mejor y no les pone ningún inconveniente a cambio de ...(forma parte de otro capítulo)
Antoni Pascual
11/06/2006
09:48

Finalmente, sólo recordar que los planes de dinamización emprendidos por la Generalitat hace diez años no se sustentan sólo en el desarrollo y mejora del comercio –uno de sus objetivos- sino también en la adecuación del espacio urbano en el que se desenvuelve el entramado comercial. ¿Qué han hecho por la Vila y su comercio? ¿Poner vallas delante de los edificios que amenzan ruinas? ¿Dejar caer la Farmacia Bujons? ¿Cerrar las calles por un día sin humos (fracaso absoluto que no volvieron a repetir)? ¿Cerrar las entradas y salidas de la Vila cada vez que les convenga? ¿Presentar un pre-plan para la Horta de la Vila en el que se pierden el 50% de las plazas de aparcamiento libre? ¿Permitir la edificación de edificios de dudosa estética en el Portal de Anoia? ¿Permitir la edificación con viviendas de planta baja, sin locales comerciales? ¿No mejorar el firme de la calle Lloselles como venimos reclamando? ¿No enterrar los contenedores de basura en la Vila? ¿Seguir permitiendo la proliferación de pisos patera? ¿No exigir el cumplimiento de las normas de higiene básicas en los comercios que propugna el señor Zet en otra parte de este Forum? ¿Emperorar los servicios de limpieza? ....tengo treinta y ocho preguntas más sin respuesta pero no vale la pena seguir....Si por una simple pregunta tarda una semana y pico, por todas las demás nos tiramos dos legislaturas con el mismo regidor esperando las respuestas. Mantis es el rey del tiempo, lo dilata todo y no contesta a nada, un trápala en definitiva (Eppp... tranquilos, no es ningún insulto).
Toni Mantis
11/06/2006
11:03

"Fil per randa", ja que no parles a títol personal, sinó en nom dels botiguers de la Vila, t'hauries d'identificar per poder avançar en el diàleg... només una puntualització, dius que, referent a propostes que no concretes, "en intentar posar-les en pràctica, s'han trobat amb el topar de l'Ajuntament i de la seva regidoria". A aquesta regoria no ha arribat cap proposa en el sentit d'alló que es despren de les teves paraules poc aclaridores. S'hi hi arriben, estarem encantats de treballar-les conjuntament, i així entrar en una dinàmica positiva de feina, al marge de posicions polítiques.
Antoni Pascual
11/06/2006
16:51

Mantis: Menteixes Mantis. No segueixis per aquí. No tens les dades que et demanen. No ho heu treballat. Aneu a suspendre l'examen final. Tornes a mentir, descaradament (on cap la vergonya aliena?), amb les dades que oferixes en el Regió7 d'aquesta setmana respecte de la Fira de Can’OLiveres. Malament, molt malament. Suspens en Gestió i en Actitud en classe per dir mentides.
Jesús el de la ET
12/06/2006
09:53

No sé quien es este Antonio Pacual, pero necesita ayuda profesional
Toni Mantis
12/06/2006
15:20

Ramon, Elías, Maria Gómez, Fil per randa, si us sembla bé em faciliteu un mail de contacte (el meu és toni.mantis@gmail.com) i us contesto a les vostres preguntes d'aquesta manera (de pas us prego que les precisseu, per poder ser més exacte), més personalitzadament que en aquest fòrum. Aqui es fa difícil el diàleg perquè es veu que hi ha algun adepte de l'estil Pujalte.
María Gómez
12/06/2006
17:02

Toni, a mi m'agrada poder mantenir aquest debat en línia. D'aquesta manera, tothom hi pot donar la seva opinió... Crec que això és enriquidor. Per cert, qui és en Pujalte?
Fil per randa...
12/06/2006
21:35

Toni, la resposta pot ser perfectament exacte si la contestes en aquest Fòrum. Va home va..., es tracta de participació ciutadana... Com que no teniu res a amagar, jo crec que val la pena fer-ho en obert.... així tothom hi podrà dir la seva. Segur que la teva regidoria se'n enforteix de les opinions que d'aquí es poguin recollir...
Ramon
12/06/2006
21:49

Ei, Toni. D'acord amb la Maria i en "Fil per randa", però per que no quedi per això: lavilamartorell@hotmail.com. Fins aviat....
Antoni Pascual
13/06/2006
08:14

Sin lugar a dudas se refiere a Vicente Martinez Pujalte (es que es muy cultivado el chico este de Comerç, excepto OMIC), diputado por Valencia del PP. La verdad es que no os puedo añadir muchos más datos sobre su filosofía política porque no la sigo ni me interesa. Lo que si es cierto es que tras ciertas poses estudiadas que rallan el amaneramiento que buscan la complicidad de la juventuda más progre e idealista pueden ocultarse formas más voluptuosas de engaño y seducción con claros fines políticos: vivir del cuento.
Antoni Pascual
13/06/2006
08:21

Maria, Fil, Ramón... resto de lectores que nos siguen en este forum y en "Nomes una pregunta" (líders de audiencia, por cierto), ya ven la línea de Toni Mantis, opacidad total para que todo sea privado y nada público y luego se puede decir lo que quiera. ¿Norma de la casa? No, rotundamente no, el PSC no hace así las cosas. Eso son formas y maneras de actuar personales de cada uno. Mantis tampoco es así o por lo menos, por lo poco que lo he tratado, no lo creo, pero... mueven sus hilos. ¿Alguien ha visto hablar en una reunión con la alcaldesa o Benaiges delante a Mantis? YO, en reuniones con el Ajuntament en las que haya salido algún tema de comercio, nunca le he oido decir nada, ni cuando Dora le ha preguntado. Sospechoso más que prudente.
Toni Mantis
13/06/2006
16:29

Ramon, Maria Gómez, Fil per randa, el diàleg només és possible si es respecten les normes mínimes. Pujalte és un diputat del PP que sempre està cridant i insultant i que ha tingut l'"honor" de ser el primer expulsat del Congrés.
Fil per randa..
13/06/2006
18:53

Sr. Mantis; quines son les normes mínimes que jo jo no hagi respectat?. Em contestarà? Te contesta? Creu que una resposta objectiva triga tant de temps?. L'han de contruir encara aquesta resposta objectiva?. Quan va donar les dades que va donar, en base a que les va donar? No tenia les dades objectives aleshores? Si les tenia, com és que ara no les te?
Ramon
13/06/2006
19:15

Et vaig posar el meu correu; suposo que em contestaràs a titol personal....., de totes maneres, preferixos que ho facis des d'aquest Fòrum.
Maria Gómez
14/06/2006
00:33

Toni, vaig entrant al Fòrum per obtenir resposta als meus dubtes i als d'en Ramón i l'Elias; però no trobo mai la resposta. Que no ens contestaràs? Escolta; a part de tot això tan formal, tens uns rinxols ben macos!!!
Antonio Pascual
14/06/2006
10:07

¿Quién falta a las normas mínimas de la convivencia el que insta a que le respondan o el que miente alevosamente?
Antoni Pascual
14/06/2006
10:16

De la misma manera que "Es tonto el que dice tonterías" es un mentiroso el que dice mentiras. NO veo el insulto por ninguna parte, refleja una realidad. ¿Que no gusta? Vale, ya estamos de acuerdo que las verdades siempre ofenden pero no por eso las vamos a callar, máxime cuando quien las profiere ocupa un cargo público. Si un Regidor es capaz de decir mentiras -que no faltar a la verdad, diferencia importante- flagrantes y en público, manipulando datos para extraer ventajas de futuro electoral y perjudicando a terceros, coño, ese tío es capaz de cosas mucho más importantes que le puedan beneficiar, directa o indirectamente. YO no digo que lo vaya a hacer, ni que lo haga, ni que lo haya hecho, pero si resulta un síntoma preocupante en una persona que además a mí me parece limpia y, pese a la decepción temporal, honrada y justa. Si defender los intereses legítimos de una asociación, la honradez profesional personal propia y denunciar unos hechos ciertos es insultar, tendré que pedir diculpas a alguien porque "padre, yo me arrepiento porque he pecado".
Joan de Martorell
14/06/2006
15:30

Toni. Si entres a la web que t'adjunto, veuràs que el govern en el que et trobes, no ha fet la feina. Em resulta dificil entendre que els digueu als botiguers que no han aconseguit les fites ... I volsaltres?. Si ni tan sols heu fet els manteniments mínims que requereix un poble... Creieu que val la pena veure-les, malgrat la tristor que donen. Van ser fetes, pràcticament totes, durant el mes de març d'enguany. APUNTEU LA WEB QUE VE A CONTINUACIÓ. http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/joandemartorell/album?.dir=/5597re2. El millor, és que la sel.leccioneu, la copieu i lenganxeu a l'adreça de l'explorer. Gràcies al seu propietari
Electra
14/06/2006
23:13

Pascual, ets un pallot de tio.
Maria Gómez
15/06/2006
14:16

Toni, ja ha passat una setmana des de que vas rebre preguntes per part de diferetns participants, vers la teva gestió en la regidoria de promoció econòmica, que engloba el comerç. Vas donar dades poc concretes i alguns participants et van demanar més concreció de manera objectiva. Quin és el problema?. No puc entendre que costi tant aconsseguir unes dades objectives, que en el moment de manifestar-te devies de coneixer; no vull pensar que en aquell moment te les inventessis i que en realitat no les tinguis. Tampoc puc entendre com un govern que se les dóna de participació ciutadana, alhora de la veritat intenta amagar l'ou amb converces privades. La veritat, és que esperava un altre tipus de resposta per part d'algú que ens està representant. Potser aquí tindries un exemple del que jo anomenava tenir poc rigor... Si us plau, diga'm si contestaràs per tal de no perdre més el temps entrant a buscar les respostes que tots pelgats estem esperant.
Maria Gómez
15/06/2006
14:18

Ramón, vaig veure que tu si havies donat el teu correu a en Toni Mantis. T'ha servit per a complir el teu objectiu? Si és així, fes-m'ho saber; no fos cas que les intencions de contestar a nivell privat també fossin fum.
Ramón
15/06/2006
19:15

Maria. Pendent de veure si hi ha algun correu de darrera hora, t'haig de dir que la única resposat que tenia ahir, era que com que li semblava que era comerciant, ja parlaria amb la junta quan s'hagin de trovar. Tampoc no li ha servit que no m'identifiqui amb nom i cognoms; suposo que les respostes poden canviar segons a qui vagin dirigides i per aquest motiu, no poden ser públiques. TOT PLEGAT, PARTICIPACIÓ CIUTADANA. NO?
Toni Mantis
16/06/2006
13:50

Estic completament disposat a parlar amb qui sigui en qualsevol moment, en persona, per mail, per telèfon o per qualsevol altre mitjà, sempre que 1. sàpiga amb qui parlo (elemental, no?); 2. es respectin les normes mínimes de convivència, com ja he dit en alguna ocasió. Salut!
Antoni Pascual
16/06/2006
15:45

Se puede decir más fuerte pero no más claro. No tiene ni idea de nada y miedo a que se sepa públicamente. Que te aproveche, no voy a seguir facilitando visitas para que que te acabes convirtiendo en famosillo. Si quieren ver datos en "Nomes una pregunta" los estamos dando todos.
Decepcionado
16/06/2006
21:27

Toni. Por lo que de momento me ha llegado, ya has perdido 7 votos; el mio incluido. Creo que en las pasadas elecciones sólo os sobraron 6. A lo mejor tenies suerte y en esta ocasión vais un poco más sobrados, pero de no ser así.... Leete los comentarios con detenimiento y deja a un lado lo que te parezcan "normas mínimas", quizas algo de razon se les pueda dar, no te parece?
David
17/06/2006
01:45

Decepcionado... si has de guiar el teu sentit de vot depenent dels comentaris (això sí, respectables) d'una pàgina web (que per cert m'agrada molt), no sé que dir. Millor fer valoracions pròpies no?
Decepcionado
17/06/2006
02:06

Precisamente. Los comentarios que aquí he leido, los veo convincentes y la realidad de Martorell, tambien. Has visto las fotografias colgadas en Yahoo? Solo hace falta constatarlas; pero la verdad, es que en el dia a dia son evidentes.
Elias
18/06/2006
03:30

Vamos a ver, Toni, ¿vas a contestar mis preguntas sobre las mejoras del mercado, o no? A ver si realmente acabará siendo cierto que los datos que diste solo fueron para llenar obra de govierno y nada de ello se sustenta sobre una base objetiva.
nota de prensa
18/06/2006
03:55

Joan de Martorell, si a algunes de les fotos penjades a yahoo els hi poguessim afegir olors, seria perfecte, perque algun dels racons que es mostren son irrespirables
ReDevil
18/06/2006
09:49

Les fotos, les fotos... ves quina cosa! Tenen el seu mèrit artístic, sense dubte. Però fotografiar quatre papers tirats a terra i algunes coses que varen fer malbé els que manaven abans i posar-li tètrics tons foscos es pot fer amb qualsevol barri de qualsevol ciutat i semblarà Bagdad. Per sort, la Vila no està malament com ens volen vendre, i amb els 2.000 milions de pel·les de la Llei de Barris segur que estarà millor (mal que li pesi a alguns)
Tan de bo!!!
18/06/2006
10:54

En primer lloc, dir-vos que estic molt content de la subvenció aconseguida per la llei de barris. Penso que tot Martorell hauria d'estar content; sense dubtes. Però ves per on, tinc un nus a l'estòmag. Tinc seriosos dubtes de que l'actual equip de govern sigui capaç de gestionar aquesta subvenció. M'explicaré. El poble, es trova més deixat que mai; paperes arrencades, fonts brutes, parets publiques a punt de caure, etc, etc. però malgrat tot, l'Ajuntament te superàbit. Que a un ajuntament li sobrin calers, no és normal, no ha de ser una entitat d'estalvi, però si a més a més, el poble cau a troços, aleshores, el problema és de gestió (tinguem en compte que durant l'actual govern hi ha hagut la puja d'imposotos municpals, més important que Martorell ha tingut mai). Per altra banda, ja s'han deixat perdre importants subvencions, que ja estaven concedides, per simple deixadesa (per exemple el Palau d'esports de Martorell). Per altra banda, tal i com deia algú en algun comentaria anterior (no recordo si en aquest mateixa plana o a un altre espai de aMartorell), el govern, te clar quin paper ha de de tenir en el futur, la Vila respecte Martorell?. Ho dic perque seria bo fer les inversions en la orientació adequada. Aleshores, no us extranyi, que em mostri molt acceptic en el resultat final que pugui tenir aquesta subvenció, malgrat la meva alegria per la fita. . Amb el temps ho veurem. Tan de bo, que pugui escriure més content que ara perque tot plegat sigui una realitat.
Fil per randa...
18/06/2006
11:16

Toni, sembla ser que una segona ronda de preguntes és suficient per que et quedis sense arguments. Només fas que donar la raó als qui tenen dubtes de la teva gestió. ON ÉS LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA?
Fil per randa...
18/06/2006
11:17

Toni, QUIN PAPER CREIEU QUE TE QUE TENIR LA VILA VERS MARTORELL?
Fil per randa...
18/06/2006
11:20

Toni, QUÈ TE EL SENYOR BENAIGES CONTRA LA VILA? Pregunto per en Benaiges, per que ja tinc molt clar que tot l'Ajuntament el belluga ell; fins i tot a la Dora i a tu mateix, això deixaria clar el per que tu no pots contestar.
Mañez
19/06/2006
15:59

Aixó no es normal. Sou una colla de impresentables, basicament perque ataqueu a gent que te noms i cognoms i vosaltres tansols poseu noms inventats. Un debat aixi crec que no va en lloc. Jo crec que qualsevol persona que aquí es deixa veura qui es no tindria que contestar als fantasmas que inventan nicks. Aixi es molt facil parlar, treieu la cara, o no toqueu els collons.
Fil per randa....
19/06/2006
19:02

Sr. Màñez. Vostè amb el seu nick, a qui creu que pertany: als que treuen la cara i posen el seu nom, o als fantasmes que inventen nicks. Què vol dir "Màñez"?
Antoni Pascual
20/06/2006
08:08

Menteixes Mañez...... Si quieren ver datos en "Nomes una pregunta" los estamos dando todos.
Angel
20/06/2006
16:08

Que cony es aixo
Angel
20/06/2006
16:08

Que cony es aixo
David
20/06/2006
17:11

Angel, això és www.aMartorell.com.
Antoni Pascual
21/06/2006
09:25

Ayer comenzaron a distruibuirse copias de los documentos firmados por Mantis en los que se compromete a pagar unas cantidades y luego niega haberlo hecho e incumple su compromiso de pago como Regidor del Ayuntamiento de Martorell. Si os llega alguno y tenéis la oportunidad de leerlo comprobaréis porque estamos luchando y estamos exigiendo el cumplimiento de unos compromisos adquiridos que trata de eludir un señor que va de progre y dice cosas como "Un desig per al futur? Que tots i totes ens estimem més, i així ens dedicarem més a les coses que de debò importen, com ara viure. De debò que cal." ¿Y de pagar qué?¿y de trabajar por el pueblo y su comercio ¿qué y cuándo?. Respondistes a la pregunta que te hizo Elies el 8 de Junio: "Pues mira, siguiendo con el comentario de Ramón. Yo me siento un poco más próximo, en cuanto a conocimientos, por lo que respeta al Mercado Municipal. Mi interés sería conocer ¿cuales han sido las mejoras que ha sufrido?, ¿que quiere decir antes y ahora?, ¿cuántas paradas tenia en ese antes y cuántas tiene en este ahora?, ¿qué proceso de mejora ha experimentado?, ¿qual és el grado de satisfacción de las paradas que en el se encuentran?,¿que cosas quedan por arreglar? Por supuesto, doy por entendido, que los números serán también objetivos y no hablaremos de sensaciones." ESo de ir de progre y hacer el amor y no la guerra está muy bien, pero ahora toca trabajar y gestionar los recursos de un pueblo como Martorell y eso no los están haciendo y lo seguiremos denunciando.
ke plasta de tio!!!!!!
23/06/2006
14:53

aburre a las piedras ufffff
Cristina
15/07/2006
17:15

Sr.Antonia Pascual. No se si sabe usted que lo que hace.. SiSi esos comentarios tan largos, son un destorbo para la gente.Gracias a usted los comentarios de la web tienen que ser solo de 250 caràcteres. I aún asi sigue destorbando. Espero cambie!
sara
16/07/2006
11:45

Endavant Mantis, ets bona persona!!!!!!!
Manuel
17/07/2006
19:23

Uffff!sabéis, me aburre que los palmeros del coronel Truman sigan creyendo que esto es el Vietnam, y que no se den cuenta que los 16 años de mantener a Martorell anesesiado acabaron. Pero es duro asumir la derrota, eh? Como le pasa al PP...
Jordi'i
24/07/2006
10:37

Només una pregunta, si us plau. No serà que els que ara esteu al "poder" voleu convertir Martorell en el poble que haguesiu volgut viure quand ereu adolescents?? Cada poble es una historia diferent. MiLLOREU pero NO transformeu, si us plau
Toni Mantis
24/07/2006
15:47

"Jordi'i", desenvolupa'm el teu raonament s_u_p, que no entenc res. Altra cosa, algú em va parlar d'un bloc de la Teresa Amat, he trobat aquest http://tamat.blogspot.com/ però sembla inactiu... si algú sap d'algun altre...
hacendado
24/07/2006
15:55

jordi'i no entris en polemica amb el mantis, perque ell sempre vol tenir raó. Deixa'l dir i no li facis gaire cas. Sempre ha de tenir la raó. ell i els seus niks, encara que ell diu que no fa servir niks.
BosqueVerde
25/07/2006
21:19

veus aki la reacció d'algú a qui no l'han donat la raó en alguna discusió passada... No passa res per dialogar, company de súper!
El Cocinillas
26/07/2006
20:30

Hola, pues Toni, he pasado por el blog y parece "deshabitado"... yo sigo buscando por la red, a ver si localizo alguna más, pero es complicado. Creo que el mítico Manolo K tiene uno, pero no sé la dirección: cuando la sepa te lo digo :-)
Jesús C.
27/07/2006
17:06

El dia que acabem de saber en que consisteix la democracia tancarem els ajuntaments. Amb la Generalitat i les comarques o vegueries en tenim de sobres.
Jesús C.
27/07/2006
17:28

Tanquem els ajuntaments. + info a: http://jesuscardona.blogspot.com/2006/04/tanquem-els-ajuntaments.html
Marta
27/07/2006
17:45

Toni, em sembla que aqui trobaras el que buscaves: http://tamatcarpeta.blogspot.com
en SIBUX a les 19:36 del dia 02/12/2006 ha replicat...
Contxu! como corren las noticias!! fins i tot el Sr. Mantis coneix el meu EspaiVirtual.. jur jur jur ole ole ole entreu i tafanegeu!! i si em deixeu un mistaget em fara molt ilu!!!
Toni Mantis
01/08/2006
15:06

Volta por la web un empenyat en que no hi hagin ajuntaments, bé la diversitat és riquesa i alguna cosa interessant si que diu al seu bloc, entre moltres d'altres... peculiars
Toni Mantis
01/08/2006
15:13

Un altre bloc martorellenc, el del Sibuix, comentador habitual d'aquesta web i persona coneguda i activa de Martorell http://sibux-sibux.blogspot.com
en SIBUX a les 19:38 del dia 02/12/2006 ha replicat...
aixo de les repliques crec que no funciona gaire be.... hi deu haver una mena de cruce o algo.. control control control!!!!!
Toni Mantis
01/08/2006
15:15

Marta, gràcies per l'adreça. Cocinillas, supongo que te refieres a mi bloc, si que lo tengo un poco abandonadillo aunque últimamente hay alguna cosita más. En setiembre retomamos lo de la quedada. Bona festa major i bones vacances a tothom!
Cocinillas
06/08/2006
01:57

No al tuyo, Toni, me refería al que comentabas anteriormente de Teresa Amat... pero si haces alguna actualización más tampoco pasa nada,eh? :-)
Anònim
08/08/2006
20:56

Molt propi dels polítics, no fer res, bé sí, cobrar cada mes i res més i penjar-se les medalles. És que no teniu vergonya
Cristina
03/09/2006
16:58

Anònim tens tota la raó del món, als polítics lo únic que els interesa es la PASTa!! Molt dir molt dir i al final Martorell segueix igual...!
enze
03/09/2006
17:53

no sóc polític però els sous de la majoria d´ells no són pas exegerats.No én conec cap que s´hagi fet milionari i si molts empresaris i botiguers
Antifatxa
05/09/2006
14:48

És típic dels fatxes dir que tots els polítics són iguals, perquè continuin manant els empresaris que diu l'enze. Als polítics si ho fan bé per la gent, a votar-los, i si no Kanya: a botar-los!!! (salutacions, TM, ja saps qui soc)
Monteiro
20/09/2006
23:06

Hola ReDevil, pensava que també erets el Llopis i anava equivocat. Ara ja se qui es el Llopis.
JEJEJE
20/09/2006
23:15

llopis = dorita?
llopis
09/10/2006
17:16

nops q va! ;-( ahh i el meu blog: jordilopezfont.blogspot.com
hola
10/10/2006
21:42

Home! era aquest el que estava a primera fila increpant als del PP. Quin fàstic
adeu
12/10/2006
13:45

Fàstic tu, que parles sense saber només perquè ho diu el PP i la COPE. Tria millor les teves fonts, xatu o xata
llopis
24/10/2006
13:21

fàstic jo? collons doncs cada dia quan em miro al miralll mmmmm ... de fàstic res jajajajaaj! increpant? tiu posa't ulleres q portaves un cec! a saber q vau fer ... i fàstic el faràs tu parlant sense saber. i de primera fila res estava a la 2a!
18/01/2007
19:27

como persona no pongo en duda todos los a lagos que recibes pero como rijidor tienes que preocuparte mas por las persona que como formador poner sin hantes hacer una prueva y justificar que vale para este cometido no solo subestimas ha los alumnos
Bon amic
01/11/2009
13:18

TM ets collunut! ;D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada