14 de setembre de 2006

Punt Òmnia inicia cursos de Noves Tecnologies

Ràdio Martorell 100.3 fm

14/09/2006

El proper mes d’octubre s’iniciaran nous cursos d’introducció a les noves tecnologies organitzats pel punt Òmnia i el servei de Telecentre de l’Ajuntament de Martorell. Es tracta d’un curs d’introducció a l’Informàtica, adreçat a persones sense coneixements envers aquesta temàtica, i un curs d’Internet bàsic. El regidor de noves tecnologies, Antoni Mantis ha explicat que les inscripcions es poden fer els dies 19, 20 i 21 de setembre i que aquests cursos formen part de les diferents eines que ofereix el consistori martorellenc per accedir a la societat de la informació.
Els dos cursos estan adreçats a persones que no tenen coneixements informàtics i recorda que el Punt Òmnia i el Telecentre estan oberts per les tardes per poder oferir el servei als que tenen més experiència. A més, el Telecentre està destinat nous emprenadors i les entitats també se’n poden beneficiar. Precisament aviat pensen oferir conferències i tallers d’infomàtica amb nivells més avançats.
Les inscripcions pels cursos d’introducció a l’informàtica i el d’Internet bàsic es poden fer al complex educatiu de Torrent de Llops els dies 19, 20 i 21 de setembre, de 9 del matí a 2 del migdia. Els cursos s’iniciaran el proper 3 d’octubre i finalitzaran a finals del mes de novembre. Per a més informació també podeu trucar al 93 775 25 38.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada