7 de juny del 2006

Nous cursos de formació ocupacional a Martorell

Ràdio Martorell 100.3 fm

07/06/2006

Estan a punt de començar a Martorell els nous cursos de formació ocupacional organitzats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu il’Ajuntament de Martorell. A mitjans de juny s’iniciaran cursos totalment gratuïts dirigits a aturats. Els cursos són d’informàtica de l’usuari i aplicacions informàtiques de gestió, administratiu comptable i administratiu comercial. Els cursos han estat aprovats recentment per la Generalitat i, segons ens ha explicat el regidor de promoció econòmica hi ha molta demanda. Per aquest motiu faran una selecció prèvia per trobar les 15 persones per curs que necessiten.

Mantis reconeix que les dones és el col·lectiu que més s’apunta a aquesta mena de cursos, ja que volen incorporar-se al mercat de treball i necessiten estar al dia amb temes tan necessaris com la informàtica o l’administració.

Cal dir que els cursos d’administratiu comptable i comercial oferiran pràctiques a empreses. Les inscripcions estan obertes i es poden fer al servei de promoció econòmica de l’Ajuntament de Martorell, ubicat a Ca n’Oliveras. El telèfon d’informació és el 93 775 31 01.

Des del departament de promoció econòmica també ens informen que han signat el contracte de treball amb els 32 joves de l’escola taller de Can Carreras. Després del període inicial de 6 mesos de formació com a paletes, pintors, fusters i instal·ladors, ara han iniciat el període de practiques que realitzen a l’antic magatzem del Segre, ubicat a la plaça Maria Canela de Can Carreras.

Segons recorda Antoni Mantis, l’escola taller és un programa de formació de joves que es troben a l’atur i que tenen problemes per accedir al mercat laboral perquè no han finalitzat els estudis. I tot això, fent una feina molt interessant com és la rehabilitació del patrimoni públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada