27 de novembre del 2003

D e s p r é s
d e l
1 6 - N


Doncs si, van haver-hi eleccions. Es pot fer la valoració que es vulgui, però el cert és que el canvi avui és possible, i el 15-N encara no.



Per notícies de primerà mà sobre les negociacions, la bitàcora del Miquel Iceta









La Plataforma Unitària per un Govern d'Esquerres i Catalanista crida els ciutadans, entitats i grups, a mobilitzar-se per la unió de les esquerres.

Si encara no has signat, fes-ho a www.unimlesesquerres.org
Al llarg d'aquest dies us informaran de les accions previstes.

La Plataforma treballa de forma paral.lela per a l'aglutinació de les diverses iniciatives en benefici d'una acció conjunta i unitària.


11 de novembre del 2003

A r t u r
M a s
v o l
t a n c a r
l a
s e v a
w e b ! ?


Artur Mas vol tancar la web arturmas.tv



"Artur Mas i Convergència i Unió volen TANCAR aquest web

Artur Mas i Convergència i Unió han iniciat un procès legal per tancar aquest web i ser ells els amos del nostre domini www.arturmas.tv. No som els primers (ni tampoc els últims) en fer un web d'aquest tipus. A la xarxa proliferen altres pàgines que fan paròdia de la resta de candidats però sabem de bona tinta que els partits implicats no han pres mesures judicials. Tal i com indiquem al nostre staff, aquest web és simplement una parodia. Però tratant-se de l'Artur Mas i de CiU no és d'estranyar que ens vulguin censurar. La broma, els hi costarà més de 1.500 euros (cost d'aquest procès judicial)
"

5 de novembre del 2003

T o r r e l l e s
i
e l s
r e s i d u s


Al desembre del 2002 parlava d'una experiència innovadora de gestió dels residus a Torrelles de Llobregat. La cosa ha tingus els seus quès, i el proper dia 9 es fa una consulta popular sobre el tema.

Estarem al tant


Una pregunta (o varias): ¿ Existe la página oficial de Letizia Ortiz ? ¿Existe el web oficial de Letizia Ortiz ? ¿ Existe el sitio oficial de Letizia Ortiz ? Does exists the official website of Letizia Ortiz ?

C a t a l u n y a,
a
l a
c u a


CATALUNYA es queda a la CUA de l'EUROPA del BENESTAR.



Si trobes útil el document adjunt envia'l ara mateix als teus amics, amigues, familiars, companys de feina...

Catalunya ha perdut empenta. Estem a la cua d'Europa en Sanitat, Educació, Pensions, Salut Pública, Accés a l'Habitatge, Escoles Bressol, Atenció domiciliària per a persones grans o amb discapacitació...


Clica aquí per veure el powerpoint ''Catalunya a la cua''

Clica aquí per descarregar el fitxer en el teu disc (Zip 206Kb)